WORKSHOP FOR NYE SANGSKRIVERE

"I Mesterklassen. Sprogbevidsthed og melodisk tæft! Min sjæl, hvad vil du mer`?"

-Klaus Lynggaard, Information

"CV Jørgensens arvtager!"

-Henning Høegh, BT  ★★★★★

"Vrissen og vittig debut. Rasmus Broe er et kvikt brokkehoved`"

-Kim Skotte, Politiken ❤ ❤ ❤ ❤

"En af årets absolut bedste dansksprogede udgivelser."

-Morten Wamsler, Diskant.dk  (10/10)

"Jeg tør godt lægge en stor del af ansvaret for dansk popmusiks fremtid i hænderne på Rasmus Broe."

-Niels Nørgaard, Fyens Stiftstidende  ★★★★★

Workshop for nye sangskrivere og komponister

Prøv kræfter med sangskrivning, og oplev hvordan du lynhurtigt kan få teknikker til at skrive rigtig gode melodier.
Kurset er for helt nybegyndere, og let øvede sangskrivere.

Du kan spille lidt, du har måske overvejet at prøve at skrive en rigtig sang, men sad fast i ideen? Eller du begyndte måske, og gik i stå?
På denne workshop for du helt lette redskaber til at komme i gang med at finde alle de sange, som gemmer sig i dig. De skal ud til verden, og de venter kun på dig!

Vi vil arbejde med simple akkordstrukturer, og melodiforløb, som giver den helt rigtige melodi, uanset genre. Du kan prøve at fremføre dine ting for andre deltagere, men det er ikke noget deltagelseskrav.

Søndag d. 26/8 2018

Kl. 11:00-15:00
Deltagerantal: 12
Aldersgrænse: 16+

På Skolen ved Sorte Hest
Vesterbrogade 137, 2. gård
|1620 | København V

Pris: 350.-

Underviser:
Rasmus Broe

Kort om kurset:
På denne 4-timers workshop, vil du få en lynintroduktion til sangskrivning, mens du får prøvet dine egne evner som komponist af.
Der kræves intet forhåndskendskab til komposition, men du skal kunne spille mindst en lille smule klaver eller guitar. Du får særlige teknikker og rammer, til at komme i gang med det samme.
Vi skærer ind til benet af, hvad det vil sige at lave en god komposition, og får sorteret alle de unødvendige barrierer og konventioner fra.

Med en legende tilgang, på et solidt fagligt fundament, får du redskaber som du kan bruge med det samme i din sangskrivning, og samtidig en vejledning til, hvordan du kan videreudvikle dine evner på dette spændende felt.

Rasmus_Notes_SH

Rasmus Broe og er uddannet musikunderviser fra N. Zahles Seminarium i København, og uddannet trommeslager ved Drummers Collective, New York.

Som sangskriver har han nydt stor anerkendelse for sine iørefaldende melodier, og vedkommende og gennemarbejdede tekster, både med det dansksprogede orkester Ligusterlogik, i eget navn, og for andre kunstnere.

På denne workshop indrages erfaringer både fra de 15 år som underviser, samt mere end 25 års erfaring med at skrive musik.

Pointen er, at alle kan lære at komponere, med de rigtige rammer og redskaber.